Izrada Sajta web kompanija
i lider u Web industriji.

izrada sajta
about us slider image about us second slider image about us third slider image

Pored navedenog, u okviru Web developmenta, kao naprednije segmente websajta, nudimo:

 • Interaktivni web portal
 • CMS web sajt
 • ERP rešenja (CRM portali)
 • Internet prodavnice
 • Flash prezentacije
 • Multimedijalne prezentacije

Sva rešenja koja realizuje WebBox Development su prilagođena krajnjim potrebama klijenata i maksimalno su orijentisana na interakciju sa krajnjim korisnicima, dajući Vam jedinstven i prepoznatljiv web sajt. Prednosti web sajtova koje realizuje naša firma su višestruke, i one se ogledaju kroz samu optimizaciju i strukturu sajta omogućavajući laku i brzu navigaciju i samim tim kraći put do tražene informacije. Da bismo pojačali utisak posetioca sajta i predstavili Vašu kompaniju na najbolji način, koristimo bogat grafički dizajn, alate i aplikacije, i takođe predstavljamo sadržaj sajta na informativan i precizan način.

Izrada & Sajta

Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.

Nudimo Vam efikasna, kvalitetna, kreativna i nadasve pristupačna rešenja. Svaki projekat se realizuje po specifikaciji klijenata i u potpunosti je spreman da odgovori na Vaše zahteve. Kvalitetan, dobro dizajniran web identitet postaje esencijalno važan u današnjem poslovanju, projektujući profesionalan pristup i ističući sve prednosti i kvalitete Vašeg proizvoda ili usluge.


Tipični WebBox Development statični paket podrazumeva:

 • temeljan proces dizajniranja prezentacije, u skladu sa Vašim sugestijama stila i izgleda
 • navigacija web sajta koja je namenski dizajnirana u skladu sa izgledom i grafikom sajta
 • testiranje kompatibilnosti sajta sa nekoliko najpopularnijih web browser-a (IE, Mozila, Opera, Safari…)
 • osnovni nivo optimizacije za pretraživače i kodiranje ‘meta tagova’, opisa i ključnih reči
 • do 20 strana web sajta
 • prethodno definisana količina teksta i linkova
 • kontakt forma
 • prijavu na pretraživače
 • konsultacije za sugestije o sadržaju web sajta i internet marketinga

Cena web sajta se definiše u zavisnosti od kompleksnosti projekta.Imate kvalitetan proizvod!
Ozbiljni ste u poslovanju( tacni i pouzdani)!
Šta Vas sprečava da uspete u vašem biznisu?
Imate problem sa internet reklamiranjem?
Tu smo mi da Vam pomognemo!
Kontaktirajte nas i ucinićemo vaš biznis uspesnim,
mi smo pravi Menadzeri za Vas!Naša misija je pružanje najkvalitetnije veb rešenja po pristupačnim cenama, uz brzu isporuku i odlične usluge klijentima.

Usluge koje nudimo

izrada sajta Statična internet prezentacija predstavlja kreaciju koja objedinjuje atraktivan i funkcionalan interfejs, oblikovan u sajt tipa kataloga ili brošure gde visoko kvalitetan grafički dizajn daje Vašem sajtu kredibilitet. Prilikom izrade sajtova pridržavamo se svih pravila i načela web development-a, i zato su glavne karakteristike naših statičnih sajtova: estetika i izgled, grafika i laka navigacija.


Opširnije...

izrada cms sajta CMS web sajt (Content Management System) je sistem koji omogućava organizaciju, kontrolu i upravljanje nad velikim i izmenljivim grupama web materijala, u koje spadaju dokumenti, slike i drugi multimedijalni sadržaji. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja.
To je moguće zahvaljujući bazi ili bazama podataka u koje se smešta celokupni sadržaj prezentacije, a za čije upravljanje nije potrebno napredno znanje već osnovno upoznavanje sa jednostavnim interfejsom za administraciju koje poseduju CMS aplikacije.


Opširnije...

image Predstavljanje proizvoda na internetu nije jednostavan posao. Bitno je da su oni dobro klasifikovani na stranici i da je korisniku omogućeno što jednostavnije doći do željenog podatka, pre nego se okrene konkurenciji. Internet prodavnica omogućava detaljno prikazivanje artikala sa njihovim izgledom, karakteristikama, cenom, opisom i ostalim potrebnim informacijama. Potrošačima je na raspolaganju mogućnost da daju svoj komentar, ocenu i postave dodatna pitanja u vezi sa svakim artiklom.


Opširnije...

Naše veštine

 • Web dizajn 100%
 • Web development 100%
 • Wordpress 100%
 • Marketing 60%
 • Brending 70%

Naš proces pravljenja sajta obuhvata

Smišljamo jednostavan, moderan, upotrebljiv, čist kodiran sa suptilnim ali efikasnim prelazima i veliku podršku. To je način na koji razmišljamo.

creative thinking
Kreativne ideje

Pružamo nove načine prikazivanja sadržaja, sa modernim efektima i elementima na Vašem sajtu.

creative thinking
Put razvoja sajta

Moderan dizajn, čist i lak kod, prilagođeno da odgovara vašim potrebama.

creative thinking
Obezbedi najbolju podršku

Veliki proizvod mora doći uz veliku podršku, zar ne mislite? Mi smo tu zbog vas 24/7 putem mail-a, tel. 10-16h.

Naši Partneri